Інгредієнти:
листя салату (в мене латук) - 300 г
яйця - 3 шт.
бекон - 100 г
чорний чи білий хліб (в мене тостовий) - 130 г
сушений часник - 1 ч. л.
сіль, чорний мелений перець - за смаком
Інгредієнти для заправки:
оливкова олія - 4 ст. л.
червоний винний оцет або лимонний сік - 1 ст. л. або за смаком
сіль, чорний мелений перець - за смаком
Ліонський салат. Інгредієнти.
Приготування ліонського салату.
Красивий, смачний і легкий в приготуванні салат, де гармонійно поєднуються всі компоненти. Пропорції заправки (олії і лимонного соку чи оцту) можна змінювати на свій смак. Також до заправки можна додати трошки зернистої гірчиці. Ну і, що дуже важливо, листя салату має бути свіже і хрумке, ідеально підійде салат з делікатним смаком, наприклад, фрізе, латук, ромен, радіччіо і ін. Також можна використати мікс салату.
Дана кількість інгредієнтів розрахована на три порції.
Теги: салати